Зробити мрію ближчою вдалося Львівському обласному управлінню туризмом та трьомстам волонтерам, які допомогли людині з інвалідністю побачити область з висоти пташиного польоту.

Обраницею для такого незвичного подарунку до дня туризму стала 25-річна Анна Шот, яка має інвалідність та пересувається виключно в інвалідному візочку.

28 вересня у рамках Всесвітнього дня туризму вона із допомогою волонтерів стала шостою людиною з інвалідністю, котра змогла подолати гірську висоту. Для складного підйому дівчини команда On3Wheels використала спеціальний візок "джульєтка".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мандрувати можуть усі, незалежно від фізичних можливостей. Ми дуже радіємо нашій співпраці з активною командою On3Wheels, разом з якою вже вдалося здійснити 6 сходжень в гори Львівщини для осіб з інвалідністю. Задоволення в очах цих щасливих людей по-особливому надихають. Прагнемо реалізувати ще більше мрій. І я вірю – ми це зробимо разом",- коментує підйом керівниця управління туризму та курортів Наталя Табака.

Нагадаємо, що Дані Арнольд піднявся в Альпи за рекордно короткий час

Як повідомляв портал Знай.ua, під Середземним морем знайшли давно загублений континент, який повністю поглинула вода.

Також Знай.ua писав про те, що хлопці виступили дуже успішно, показавши високий рівень підготовки