Сьогодні Навчальний центр Національної гвардії України приймав іноземних гостей у рамках ознайомлення з діяльністю Навчального центру міста Золочів та підготовкою фахівців інженерного напрямку.

З візитом у Львівську область завітали представники міжнародної організації UNIFIER, які займаються розвитком інженерної підготовки Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні: це - сержанти Сімон Клотьє, Адам Смітт та Дін Марч.

Раніше група UNIFIER спільно з українськими представниками розробила експерементальний курс підготовки "саперів рівня-1".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Начальник модуля циклу підготовки саперів капітан Олексій Гулянський повідомив, що за кілька тижнів розпочнеться оціночний курс інженерної підготовки за цією новою програмою.

Це не останні відвідини Золочева іноземними візитерами. У кінці поточного місяця вони планують повернутися на Львівщину, аби допомогти викладачам Навчального центру у розробці програми підготовки інженерів "сапер рівня-2".

Нагадаємо, що на Львівщині урочисто зустріли бійців 24-ї механізованої бригади

Як повідомляв портал Знай.ua, жінки обирають службу в армії так само, як чоловіки.

Також Знай.ua писав про те, що військовослужбовець ризикував життям, щоб встановити державний прапор