У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили про вирок суду щодо жінки, що скоїла жорстоке вбивство на Львівщині.

Згідно розслідування, трагедія сталась ще 23 грудня 2015 року на Сокальщині. Жінка, що була на підпитку, вбила малолітню дитину та двох жінок.

Як стало відомо, жінка була на гостині у своєї односельчанки та розпивала спиртні напої. Будучи на підпитку, жінка розізлилась на восьмирічну доньку власниці будинку, яка попросила перестати пити алкоголь. Коли мати вийшла з будинку, жінка схопила масляний обігрівач та два рази вдарила дитину по голові, що привело до миттєвої смерті дитини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коли до хати увійшла власниця, жінка також нанесла їй смертоносний удар тим же обігрівачем.

Вранці вбивця повернулась на місце злочину, аби перевірити, чи дійсно жертви померли. В ці хвилини вона схопила кухонний ніж та нанесла малій дитині ще 5 ножових поранень в область шиї.

Вийшовши з будинку, вбивця накинулась на стареньку сусідку, яка помітила зловмисницю на місці вбивства, та нанесла їй удар цеглиною по голові, що також привело до смерті старенької.

Прокурори Львівської області довели провину жінки і суд засудив його до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, що 25 вересня в Солом'янському суді Києва відбулося друге засідання у справі про вбивство студента НАУ Артема Іуса, на якого 6 квітня напали в пабі і завдали 18 смертельних ножових поранень.

Як повідомляв портал Знай.ua, суд обрав запобіжний захід для вбивці Юрія П'янила

Також Знай.ua писав про те, що на Одещині трапилося холоднокровне вбивство. Чоловік через сварку жорстоко вбив свою кохану.