Під Львовом розбився транспортний літак. На момент аварії в ньому перебували 8 членів екіпажу. Врятувати вдалося не всіх.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У 07:29 вантажний літак Ан-12БК змушений був здійснити екстрену посадку. Як повідомили пізніше причиною катастрофи став запас палива, який закінчився ще в повітрі, що і понесло за собою фатальне приземлення.

Це підтвердили в ДСНС, оскільки літак на землі не горів. На борту було вісім чоловік, з яких загинуло п'ятеро осіб. Рятувальники намагалися витягнути екіпаж з шматків кабіни, яка була серйозна пошкоджена при падінні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В даний час постраждалі доставлені в лікарню. Двоє з них вже прооперовані і залишаються у відділенні невідкладної допомоги. За життя ще одного борються медики.

Аварія повністю призупинила роботу львівського аеропорту, який заборонив приймати будь-які рейси як з так і до міста. Причиною цього стали рятувальні служби, які за правилами кинули всі сили на усунення проблеми.

Оскільки служби покинули зону аеродрому, аеропорт не міг забезпечити необхідну категорію безпеки і тимчасово призупинив свою роботу. По поверненню техніки і рятувальників в аеропорт, повітряні ворота повноцінно відновили прийом і відправку літаків.

Нагадаємо, що "Фрагменти тіл збирали по всьому...": Садовий розкрив моторошні подробиці авіакатастрофи під Львовом

Як повідомляв портал Знай.uа, представники авіакомпанії збираються розслідувати подію

Також Знай.uа писав про те, що в США в результаті аварії бомбардувальника часів Другої світової війни загинуло сім осіб.