Зараз під стінами Головного управління поліції Львівської області проходить акція протесту з вимогою відставки голови обласної поліції Василися Віконского. Під будівлею зібралися активісти, які планують пікетувати поліцію до обіду.

Протестуючі вимагають припинити поставки вугілля з Російської Федерації та відсторонити від роботи очільника Нацполіції, який, первищив свої повноваження та 21 вересня віддав наказ силою розігнати учасників мирної акції протесту, що проходила на станції Соснівка.

"Вимагаємо негайної відставки Василя Виконского, а також проведення об'єктивного службового розслідування за фактом перевищення службових повноважень співробітниками правоохоронних органів,щоб встановити винних та притягти їх до відповідальності",- наполягають активісти.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також учасники пікету добиваються припинення поставок російського вугілля. Натомість вони пропонують "інвестувати кошти в модернізацію та поліпшення державних підприємств вугільної промисловості, щоб забезпечити розвиток і достатнє фінансування вітчизняного вугільного сектору".

Раніше писалось про те, що Василь Віконський чекає відповідного розпорядження про звільнення від голови Національної поліції України Сергія Князєва.

Нагадаємо, що люди вийшли на масову демонстрацію з прапорами ООН, ЄС, Великобританії, США, Німеччини, Японії, Канади, України та країнами, в яких повинні пройти акції на підтримку незалежності Гонконгу.

Як повідомляв портал Знай.ua, біля будівлі апарату презеденту України у Києві відбувається акція протесту щодо відставки мера Дніпра.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі бунт військових, перекриті входи: коли влада віддасть належне.