У одному з сіл Львівщини селяни вийшли з мирною акцією протесту на трасу Львів- Ужгород. Протестуючі вимагають відремонтувати ділянку дороги Стрілки – Мшанець, про яку навесні місцевий священник Роман Гром зняв кліп.

Акція протесту триває у селі Лопушанка Львівської області. Селяни стверджують, що, згідно обіцянок місцевої влади, ремонт дорожнього покриття на даній ділянці мав розпочатися ще на початку літа, але роботи відклали у довгий ящик через брак коштів у місцевому бюджеті. Наразі Старосамбірська РДА не внесла у титульні списки ремонтів на 2019 рік аварійну автомобільну дорогу, а бюджет вже сформували. Тому Жителям Лопушанки доведеться чекати або ж наступного року, або ж виділення додаткового фінансування.

Про це повідомив керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації Роман Кокотайло.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жителі Львівщини вже не вперше намагаються привернути увагу до проблем із даною дорогою.

Ще в березні у мережі з'явилось кавер-відео на пісню гурту Kazka, де в тексті піднімали наболіле питання. А в серпня місцевий священник виклав у мережі ще одне відповідне відео.

Нагадаємо, що у Москві пройшла акція на підтримку політв'язнів, у якій взяли участь близько 25 тисяч осіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, 2 жовтня євробляхери запланували провести у Києві черговий мітинг

Також Знай.ua писав про те, що мітингувальники виступили проти рішень українського уряду