Завтра, 2 жовтня, відбудеться скликання комісії з надзвичайних ситуацій, що діє при міській раді Нового Роздолу Львівської області.

На порядку денному - подача холодної води в помешкання містян.

Справа в тому, що жителі Нового Роздолу мають дуже високий ризик опинитися без питної води та гарячого водопостачання цієї осені. Проблема склалася через брак обслуговуючого персоналу теплових мереж Новороздільської ТЕЦ , який контролює роботу насосу четвертого теплопункту, щоб підкачувати холодну воду для багатоповерхівок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Працівники одностайно вирішили звільнитись через хронічну несплату заробітної плати, яку затримують вже протягом шести місяців. Люди мають годувати свої сім'ї, тому були змушені піти на крайні міри. Тож тепер слідкувати за роботою насосу четвертого теплопункту просто нікому.

Виконуючий обов'язки заступника директора управителя Новороздільської ТЕЦ Ярослав Лесюк підтвердив, що працівники звільнились: "Так я підписав дві заяви на звільнення працівникам дільниці: з 1 жовтня – для двох працівників та з 11 жовтня – для 8 осіб. Люди звільняються через невиплату заробітної платні упродовж вже півроку. Я їх розумію. В них є сім’ї, діти. Сім’ї треба забезпечувати. Це молоді фахівці, розумні, але ситуація така, що людям треба виживати".

У зв'язку з заборгованістю виплат ПП "Гарант Енерго М" взяло на себе зобов'язання виплачувати по 25% боргу кожного тижня, але обіцянки не виконало. Це й викликало масові звільнення на підприємстві.

Нагадаємо, що у Києві орудують шахраї, які проникають у помешкання городян під виглядом працівників газової служби.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові стався прорив труб одразу на двох вулицях

Також Знай.ua писав про те, що у кожному регіоні рішення щодо початку опалювального сезону прийматимуть самостійно