На Львівщині підрахували кількість госпіталізацій мешканців області через напади отруйних змій. Про дану статистику розповіли в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Львівські медики, починаючи з 16 квіттня, у 2019 році збились з ніг надаючи медичну допомогу пацієнтам, яких покусали отруйні плазуни. За цей рік з діагнозом "укус отруйної змії" на лікарняні ліжка потрапило 48 осіб.

Медики вчасно надавали допомогу, рятуючи життя постраждалих, тому смертельних випадків, на щастя, не сталося.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Облік постраждалих вівся згідно офіційних звернень громадян за медичною допомогою. Але можна з упевненістю сказати, що людей, яких кусали отруйні змії, у області значно більше, адже, наприклад, мешканці гірської місцевості часто лікуються самотужки і не звертаються за допомогою до лікарів.

Нагадаємо, що на Харківщині за цей рік зафіксували майже 30 випадків захворювання на сказ

Як повідомляв портал Знай.ua, експортоване з Польщі куряче філе містить сальмонелу, повідомляє Держпродспоживслужба у Вінницькій області.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві школа НВК 240 «Соціум» отримала нову їдальню, оформлену в екостилі.