У соціальних мережень ширяться скарги львів'ян на запах горілої гуми, який панує у повітрі міста. Про це пише Depo.Львів.

Містяни губляться в здогадках першопричини виникненння неприємного запаху та яку шкоду здоров'ю може нанести цей сморід. Запах чути переважно в Сихівському та Залізничному районах Львова.

Мешканці міста скаржаться на головні болі та погане самопочуття при тривалому вдиханні такого "свіжого" повітря.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Щодо джерела запаху також виникають різноманітні припущення. Це може бути й близьке розташування якихось підприємств, де спалюють гумові чи пластикові відходи, або ж залізничних колій, звідкіля шириться сморід.

Також є і інші припущення щодо даної проблеми. Містяни просять якось вирішити проблему, аби згодом не довелось звертатися до лікарів із проблемами зі здоров'zм.

Нагадаємо, що київська спілка "Global 100RE Ukraine" нагородила Львів за прагнення до чистої енергії

Як повідомляв портал Знай.ua, мешканці Харкова скаржаться на цілодобові шкідливі викиди в повітря

Також Знай.ua писав про те, що вже близько тижня кияни скаржаться на погане самопочуття.