25 вересня у Львівській міській рад повідомили про відзнаку, яку отримав Львів на церемонії представлення громадської спілки "Global 100RE Ukraine".

Церемонія була проведена під час роботи 15-ї міжнародної конференції "Енергія з біомаси 2019". Відзнаку за прагнення та лідерство на шляху до 100% чистої енергії отримав директор львівського комунального підприємства "Зелене місто" Вадим Ноздря.

Лев Підлісецький, який являється одним із авторів закону "Про ринок електроенергії" наголосив, що місто Лева являється одним із нечисельних міст України, де дбають про зменшення шкідливих викидів та стимулювання розвитку зеленої енергетики в місті. За такими амбітними цілями - майбутнє екологічного та гармонійного використання природних ресурсів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ці ідеї потребують популяризації, щоб люди розуміли та підтримували їхню суть. Тому отримання такої відзнаки – вагома подія для міста та містян",- наголосив Лев Підлісецький.

Нагадаємо, що Євген Кузнецов показує на власному прикладі, як потрібно збирати сміття

Як повідомляв портал Знай.ua, українців попередили про глобальну катастрофу

Також Знай.ua писав про те, що мешканці Харкова скаржаться на цілодобові шкідливі викиди в повітря