У Львові трапився інцедент, через який постраждала 45-річна жінка.

На проспекті Червоної Калини 58 у Львові трапилася аварія на будівництві: на складське приміщення супермаркету "Арсен" впав кран.

Як стало відомо, кран працював на будівництві поряд із супермакетом. Тут ведуться роботи по зведенню двох хмарочосів висотою 90 м (27 поверхів), та будинків висотою 75, 72 та 68 м, до одного з яких буде прибудований дитячий центр. Також будують торговий центр та підземний паркінг.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Внаслідок трагедії постраждала 45-річна крановщиця, яку затисло в кабіні крана. На місце приїхали рятувальники, які визволили жінку. Постраждалу госпіталізовано до медичного закладу. Наразі про її стан не повідомляють.

Заступник голови Сихівської РА Володимир Івасюк розповів: "Постраждала жива. Її затисло, тому викликали спеціалізовану машину, щоб зафіксувати кабіну крана та провести вивільнення постраждалої. Кран упав на складські приміщення «Арсену», тобто це господарські приміщення, де відбувається підвіз товару. Тому більше ніхто не постраждав".

Варто зазначити, що будівництвом багатоповерхівок, де стався інцедент, займається компанія "Авалон".

Нагадаємо, що у Нікополі 13-річна дівчинка впала з прольоту недобудованого будинку. Про нещасний випадок повідомили місцеві жителі у “фейсбуці”.

Як повідомляв портал Знай.ua, рядянські архітектори помилились при будівництві будинку у Дрогобичі

Також Знай.ua писав про те, що у Казані стався кричущий випадок - дівчинка-підліток зламала руку під час поїздки в громадському транспорті, при цьому дитину штовхнула пенсіонерка.