Львів зможе привітати гостей з Харкова, які прилітатимуть до серця Галичини новим рейсом Sky Up.

Як повідомляють на офіційній сторінці аеропорту в мережі Фейсбук, український лоукостер Sky Up відкриє харків'янам двері Львова з 17 жовтня.

Новий рейс буде бюджетним, тож жителі Харківщини тепер зможуть швидко та недорого прилетіти до історичного західного міста.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Польоти будуть здійснюватись по четвергах і неділях, тривалість перебування в повітрі - майже дві години. Ватрість авіаквитка в один бік без багажу становитиме 844 гривні.

Працівники Міжнародного аеропорту "Харків" мотивують харків'ян до подорожі у Львів неповторною історичною та культурною атмосферою і смачними смаколиками, що зігріють у осінні холоди.

"Тільки тут готують дуже смачні яблука в карамелі, справжню вишневу наливку та зігріваючі настоянки. Середньовічні вулички з бруківки, музика з місцевих ресторанчиків, аромати свіжомеленої кави і глінтвейну — тут всюди кипить життя. Саме Львів вже багато років вважається кращим варіантом для зимового відпочинку в Україні. Надихайтеся разом з нами його чарівністю.",- агітують у Харкові.

Нагадаємо, що мер Запоріжжя з гордістю розповів, коли відкриють оновлений аеропорт.

Як повідомляв портал Знай.ua, відкриття нового міжнародного аеропорту в Пекіні відбудеться 30 вересня

Також Знай.ua писав про те, що дніпряни тепер зможуть частіше їздити в Одесу, Львів і Київ