У прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області та департаменті з питань цивільного захисту населення повідомили, що на Львівщині знайшли тіло чоловіка, яке плавало у технічній водоймі.

Страшну знахідку виявили у місті Самбір Львівської області вчора, 23 вересня о 8:14 ранку. Як повідомляють у прес-службі, померлий перебував у технічній водоймі, яка знаходиться на території покинутого цукрового заводу по вулиці Промисловій.

Роботи по витяганню тіла із води провели рятувальники 12 ДПРП м.Самбір. Під час операції вони користувалися рятувальною мотузкою та багром.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіло чоловіка без видимих ознак насильницької смерті було передане співробітникам правоохоронних органів. Вони встановили, що померлий був 1968 року народження.

Наразі у самбірській поліції встановлюють всі обставини даної події.

Нагадаємо, що під час вилову риби в озері втопився 19-річний місцевий житель.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі знайшли тіло зниклого Сергія Литвинова, який у Києві 25 серпня сів у таксі Uber і більше не виходив на зв'язок.

Також Знай.ua писав про те, що на узбережжі Азовського моря в місті Бердянськ Запорізької області сталася страшна трагедія: тут виявили тіла двох потонулих.