Сьогодні Львівщину зігріє сонце, яке сміливо викотиться з-за хмар та озолотить усю область. Сонце та осінь працюватимуть у вічному тандемі та продовжать барвити дерева у теплі кольори.

23 вересня очікується досить теплим та сонячним. Безхмарна погода підніме львів'янам настрій та налаштує на плідний робочий день.

Нічна температура повітря сягне максимальної позначки у 4 градуси за Цельсієм. Вранішнє проміння підніме стобчик термометра до плюс 11 градусів. Вдень повітря розігріється до 17 - 19 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вітер сьогодні дутиме змінних напрямків, незначний. Лише ввечері слід очікувати підйому активності повітряних мас до 4 - 5 метрів за секунду.

23 вересня у християнстві вшановується пам'ять святителів Павла і Петра - єпископів Нікейських. Саме 23 вересня на Петра і Павла прийнято було зривати горобину і вішати грона над дахами будинків. Слов'яни вірили, що це допоможе їм захиститися від злих сил, позбавити не тільки себе, але і домашніх тварин від хвороб. Однак 23 вересня не можна було зривати всю горобину з дерев - залишали також ягоди і для птахів.

Народні прикмети цього дня.

Багато горобини 23 вересня - восени буде багато дощів

Мало горобини 23 вересня - чекай суху осінь

Якщо людина народилася 23 вересня, то його талісманом є сапфір.

Нагадаємо, що 23 вересня у південних та західних областях буде помірно тепла погода

Як повідомляв портал Знай.ua, у найближчі дні в Україну прийде справжнє осіннє похолодання

Також Знай.ua писав про те, що в магазинах можна побачити картоплю по 20 грн за один кілограм