На своїй сторінці у мережі Фейсбук координатор Варти-1 та депутат Ігор Зінкевич повідомив про дорожно-транспортну пригоду, яка сталася на Львівщині. Відповідні фото Ігор Зінкевич також додав до допису. Як повідомляє депутат, аварія сталась на трасі Київ-Чоп.

Біля села Надичі в напрямку руху до міста Стрий сталась автопригода за участю мікроавтобуса та легковика, через яку постраждали четверо осіб.

За попередніми даними, через зіткнення автівок легковик злетів у Кювет, а мікроавтобув повністю в'їхав у автобусну зупинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Через зіткнення постраждали чотири людини, які наразі чекають приїзду спеціальних служб та карети швидкої допомоги.

Ймовірно, сталося лобове зіткнення. На місце пригоди вже виїхали правоохоронці для з'ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, що за інформацією журналістів, на трасі між населеними пунктами Мошні та Будище, попередньо, автомобіль BMW вилетів на зустрічну смугу, і зіткнувся з автобусом.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі на вулиці Паторжинського гілка аварійного дерева впала прямо на проїжджаючу повз машину Toyota.

Також Знай.ua писав про те, що автомобіль Opel, не пригальмовуючи, протаранив маршрутку з пасажирами.