Прес-служба мерії Львова повідомила, що у вівторок, 17 вересня, перестало битися серце депутата Львівської міської ради V скликання (2006-2010 роки) Юрія Кардашевського.

Юрій Кардашевський був депутатом Львівської міської ради від БЮТ, очолював комісію молодіжної політики, спорту та оздоровлення. Також він був тренером спортивного клубу "Золотий Лев".

Депутат міськради Львова Сергій Івах наголосив, що прощальна церемонія з Юрієм Кардашевським відбудеться сьогодні, 18 вересня, о 20:00 год. у церкві Покрови Пресвятої Богородиці на вул. Личаківській, 175. Поховають його у четвер, 19 вересня, у селі Борщовичі, що на Пустомитівщині. "Він був щирим другом, видатним тренером, депутатом Львівської міської ради. Це людина, яка все своє життя присвятила розвитку спорту, виховала не одне покоління спортсменів. Співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять!",- говорить депутат.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Громада міста Львів висловлює співчуття знайомим, рідним таблизьким померлого.

Нагадаємо, що небайдужі львів'яни схилились перед своїм героєм

Як повідомляв портал Знай.ua, в Дніпрі зупинилося серце прекрасної людини і справжнього професіонала - педіатра Дніпропетровської ЦРЛ Молодана Віктора Васильовича.

Також Знай.ua писав про те, що Україна простилась з ще одним загиблим героєм