Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

14 серпня померла львівська журналістка та местецтвознавиця Наталія Космолінська. Довгий час видатна жінка боролася з тяжкою хворобою, на її лікування збирали кошти, але хвороба перемогла.

Про час та місце поховання буде повідомлено згодом.

Своє співчуття від імені громади Львова висловив очільник міста Андрій Садовий.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Наталія Космолінська народилася 18 квітня 1964 року. Першу вищу освіту отримала у Київській академії мистецтв і архітектури, на факультеті історії і теорії образотворчого мистецтва (1988-1994). Також закінчила Київський інститут культури, бібліотечний факультет (1982-1986). Була заступницею директора з виставкової роботи львівського Палацу мистецтв, головною редакторкою журналу "Real home" та редакторкою мистецьких програм Львівського обласного радіо. Також Наталія Космолінська працювала редакторкою мистецької сторінки Інтернет-порталу "Zbruc"

У минулому році Наталія Космолінська разом з Іриною Магдиш видали книжку про Львівську національну галерею мистецтв імені Бориса Возницького "Гра в музей".

Нагадаємо, що у загиблого соліста The Prodigy Кіта Флінта знайшли борги на мільйони фунтів.

Як повідомляв портал Знай.ua, про що говорили перед смертю Робін Вільямс, Емі Вайнхаус та інші

Також Знай.ua писав про те, що помер видатний американський актор Данго Нгуєн. Найбільшу славу йому принесла роль у телесеріалі "Ходячі мерці".