У одному із міст Львівщини комунальники лінуються вивозити сміття. Через безвідповідальне ставлення відповідних служб до своїх обов'язків місто тоне у горах сміття, які утворюються біля спеціальних баків.

Мешканці Стрия Львівської області змушені терпіти спорід і розгардіяж біля сміттєвих баків, які ущерть наповнені відходами. Містянам нема куди викидати свої пакети, тож вони мають складати їх поряд. Сміття накоплюється у величезні купи, які потім ще й розтрушує вітром та яке розтягують бродячі тварини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фотографії сміттєвого "апокаліпсису" виклали в мережі небайдужі мешканці, які змушені терпіти байдужість комунальників і "насолоджуватися" аромати, які йдуть від куп непотрібу. Жителі Стрия стверджують, що звалище, за яким не доглядають служби міста, знаходиться між двома дитячими майданчиками. Містяни намагаються натиснути на совість комунальників, нагадуючи, що сміттєзвалище знаходиться на вулиці, де жив герой Небесної Сотні Андрій Корчак. "Стид і срам!",- говорять обурені мешканці.

Нагадаємо, що у повітрі Києва виявили значні перевищення гранично допустимої концентрації ряду небезпечних сполук.

Як повідомляв портал Знай.ua, екологи визначили забруднення поверхневих вод на річці Тяжилівка.

Також Знай.ua писав про те, що що чекає нашу планету і людство у майбутньому