Львів'яни продемонстрували свої вміння на чемпіонаті Європи з кульової стрільби і повернулися додому з результатами, гідними українських спортсменів.

У службі управління фізичної культури а спорту Львівської обласної державної адміністрації прозвітували про результати Європейського чемпіонату з кулювої стрільби. Чемпіоном Європи у вправі МП-6 серед чоловіків у командному заліку безконкурентно визнано львів'янина Павла Коростильова разом зі своїми партнерами по команді Віктором Банькіним та Олегом Омельчуком.

Серед змішаних команд на відстань 50 метрів вцілили львів'янин Павло Коростильов та Оксана Ковальчук та розділили друге місце. На третє місце потрапили Олена Костевич та Олег Омельчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Бронзовим призером в особистому заліку серед юніорів у вправі МП-5 став Юрій Колесник.

У вправі МП-8 серед юніорів у командному заліку - львів'яни Юрій Колесник, Руслан Плескун, Назарій-Орест Козій стали бронзовими призерами Чемпіонату Європи.

Вітаємо наших переможців.

Нагадаємо, що 12-річний Артем Соловйов-Крекша з Херсона - неодноразовий призер міжнародних циркових конкурсів і володар всеукраїнських премій, був учасником телешоу "Україна має талант. Діти", а зараз готується до міжнародних змагань.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жан Беленюк став дворазовим чемпіоном світу

Також Знай.ua писав про те, що українські спортсмени завоювали золоту і три бронзові медалі на молодіжному чемпіонаті Європи з тхеквондо (WTF), який пройшов 5-8 вересня в Хельсинборзі (Швеція).