Тема "чорних лісорубів" наразі гостро стоїть в нашій країні. Львівська область не є виключенням.

У селі Стрілки Старосамбірського району Львівської області співробітники правоохоронних органів затримали водіїв вантажівок, які були заповнені краденою деревиною. Поліція планує відкрити кримінальне провадження з цього приводу.

Про крадіїв лісу правоохоронців повідомили місцеві мешканці, які помітили на виїзді з лісу два лісовоза і вантажівка навантажені деревиною. Селяни зробили спробу запинити транспорт для перевірки документів на дрова, але водій фури швидко зник з місця події через аварійний міст, тож затримати вдалося лише водіїв лісовозів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Водії лісовозів відмовилися надавати будь-яку документацію по деревині, а при огляді вантажу на ній не було виявлено спеціальних чіпів, який могли б розповісти про походження лісоматеріалів.

Нагадаємо, що правоохоронці Харківської області затримали чоловіка, який незаконно рубав дерева

Як повідомляв портал Знай.ua, СБУ оголосила підозру в заподіянні шкоди на мільйони посадовцю одного з харківських лісгоспів

Також Знай.ua писав про те, що у Львові пройшла апаратна нарада з питань охорони лісових господарств області