У Львові зупинилось серце учасника АТО Володимира Чепіля.

У прес-службі Жовківського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді повідомили, що 12 вересня помер учасник АТО (ООС) Чепіль Володимир Зіновійович.

Боєць довгий час боровся з тяжкою хворобою. Церемонія поховання учасника бойових дій відбулося 12 вересня 2019 в с. Глінськ Жовківського району, звідкіля покійний був родом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Володимир Зіновійович Чепіль був учасником АТО (ООС), добровольцем. Він проходив службу у Луганській і Донецькій областях. При проходженні служби отримав важке захворювання.

Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». У Володимира залишилася донька Вікторія, яка проживає з матір'ю у Радехівському районі.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день все більше жителів України задаються питанням про те, які ж пільги покладені учасникам АТО.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщину прибудуть військові з 14 країн світу

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський нагородив в Одесі звільнених моряків.