На Львівщині зберуться тисячі військовослужбовців з 14 країн світу.

У понеділок, 16 вересня 2019, у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбудеться офіційна церемонія відкриття міжнародного вчення "Rapid Trident 2019" з участю більше 3 тисяч військовослужбовців армій 14 країн. Навчання триватимуть до 28 вересня включно.

На Львівщині пройдуть міжнародні військові навчання з протидії збройної агресії в умовах гібридної війни. За час навчань військовослужбовці відпрацюють низку завдань бойового, логістичного та гуманітарного характеру.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також під час навчать оцінять здібності визначених підрозділів Збройних Сил України в рамках Програми перевірки та зворотного зв'язку Концепції оперативних можливостей НАТО.

У навчаннях прийматимуть участь підрозділи України, США, Великобританії, Канади, Грузії, Литви, Туреччини, Молдови, Болгарії, Польщі, Румунії.

Український підрозділ вже мав бойовий досвід під час воєннихдій на Донбасі. Це військовослужбовці 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади оперативного командування "Захід".

Нагадаємо, що Володимир Зеленський нагородив в Одесі звільнених моряків.

Як повідомляв портал Знай.ua, перші ешелони з солдатами і технікою китайської армії вже прибули

Також Знай.ua писав про те, що за минулу добу російські найманці 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.