Авіакомпанія Ryanair розширює мережу маршрутів зі Львова до інших країн. Тепер авіаперевізник планує відкрити для львів'ян двері Будапешту.

На сайті Ryanair маршрут Львів-Будапешт вже доступний для бронювання з 1 квітня 2020 року. Ціна квитків починається від 10 євро в одну сторону з урахуванням перевезення малої ручної поклажі.

Щодо цього маршруту у Ryanair з'явився конкурент, який анонсував свої плани 10 вересня. Угорський лоукостер Wizz Air розпочне перельоти за маршрутом "Львів-Будапешт", дещо пізніше, аніж перший заявник. Новий рейс буде запущено в дію з 3 червня 2020 року, а ватрість квитка становитиме також близько 10 євро в один бік. Перельоти здійснюватимуться по середах і неділях.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відомо, лоукостер Ryanair востаннє запроваджував нові рейси зі Львова ще у березні 2018 року. Тоді перельоти зі Львова здійснювалися до Дюссельдорфа, Меммінгена, Варшави, Кракова та Лондона.

Нагадаємо, що відома авіакомпанія-лоукостер Wizz Air збільшила ціни на ряд послуг.

Як повідомляв портал Знай.ua, чеська компанія з'єднає Львівщину та Прагу нічним потягом

Також Знай.ua писав про те, що авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс з Харкова до Будапешта