Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові знайшли застарілі вибухонебезпечні боєприпаси.

Як відомо, на вулиці Жасминовій у Львові ведеться будівництво багатоповерхівки. За планом тут має вирости 97-квартирний будинок.

Вчора, 22 серпня під час виконання будівельних робіт за даною адресою було знайдено авіабомбу ОФАП -100 часів Другої світової війни. Про це було повідомлено відповідні служби.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За місцем знахідки приїхали спеціалісти та вилучили боєприпас.

Загалом за минулу добу на території Львівщини було знайдено та знешкоджено застарілі боєприпаси часів Другої світової війни у чотирьох місцях.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, що армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними з спільної програми обслуговування стрілецької зброї.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, бригада робітників розбирала залишки старого будинку біля нового приміщення Острозького відділу поліції.

Також Знай.ua писав про те, що у селі Великий Любінь знайшли два артилерійських снаряди