Жителі львова намагаються привернути увагу влади до стану дитячих майданчиків міста. Адже через аварійний стан гойдалок можуть травмуватися львівські діти.

Одна з мешканок міста, Angelina Yaremko, поскаржилася на неполагоджені гойдалки на дитячому майданчику в парку Франка (Костюшка). Через поломку мало не травмувалася її дитина.

Жінка повідомила, що прийшла до парку з дитиною, і коли та каталась на гойдалці, несподівано відірвалось кріплення біля дитячого сидіння. Дитина не постраждала, але неприємна ситуація викликала осуд з боку матері. Вона просить звернути увагу на даний дитячий майданчик та полагодити гойдалку. Також жінка вимагає перевірити стан інших дитячих атракціонів по всьому Львову.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не дивлячись на позитивний фінал інцеденту, отримати травми на дитячих атракціонах може будь-хто, тому владі необхідно якнайшвидше зреагувати на ситуацію, що склалася.

Нагадаємо, що підлітки в Запорізькій області розгромили дитячий майданчик.

Як повідомляв портал Знай.ua, патрульні затримали жінку, яка поїда малолітню дитину алкогодьними напоями

Також Знай.ua писав про те, що у Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.