У середмісті Львова на дитячому майданчику була помічена нетвереза жінка, яка розпивала алкогольні напої.Небайдужі мешканці одразу зателефонували до правоохоронних органів з відповідним повідомленням.

Коли патрульні прибули на місце та стали задавати жінці питання щодо розпиття алкголю у публічному місті, вона почала агресивно реагувати на закиди поліції та зробила спробу вдарити співробітника поліції. Жінку затримали.

Як повідомили у патрульній поліції Львівської області, поруч з місцем події лежали дві пляшки з-під алкоголю, одна напівповна, а інша - порожня.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очевидці повідомили, що жінка випивала сама та неодноразово ділилась спиртним зі своєю 6-річною донькою. Сама дитина це також підтвердила.

Правоохоронці зв'язалися з батьком дівчинки, а також звернулися в центр юридичної допомоги.

На жінку склали протокол затримання і винесли постанову про розпивання алкоголю у заборонених місцях.

Нагадаємо, що на Вінниччині, на свято дня Незалежності, під час сімейних посиденьок виникла сварка. Чоловік вдарив свою старшу сестру металевим прутом і втік.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Харківщині затримані чоловік та жінка, які викрали свою подругу по чарці

Також Знай.ua писав про те, що у Львові чоловік загинув від рук власної дружини