Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили про втечу двох ув'язнених із виправної колонії Львівщини.

3 вересня о 17:45 до поліції надійшло повідомлення про нахабну втечу двох чоловіків із колонії у Миколаївському районі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У поліції розповіли, що втікачі є уродженцями Київщини та Житомирщини. Одному з них, відповідно, 20 років, іншому 27 років.

За фактом втечі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 393 Кримінального кодексу України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

Миколаївська колонія є колонією мінімального рівня безпеки, із загальними умовами тримання (для тримання чоловіків, засуджених до позбавлення волі на певний строк). Галузь виробництва - машинобудування.

У 1967 р. на території селища Заклад Миколаївського району Львівської області було відкрито лікувально-трудовий профілакторій. У 1984 р. ЛТП перейменовано у виправно-трудову колонію.

На території колонії відкрито Миколаївський навчальний центр з підготовки кваліфікованих робітників з таких спеціальностей, як звар­ник, слюсар, столяр, електрик.

Наказом ДДУПВП від 18.01.2000 р. № 16 установа перейменована у Миколаївську виправну колонію.

Нагадаємо, що на Львівщині невідомі намагалися підірвати тюрму.

Як повідомляв портал Знай.ua, головну винуватицю резонансного ДТП на Сумській відправили до місця відбування покарання

Також Знай.ua писав про те, що Геннадій Дронов, який був засуджений до 10 років ув'язнення у справі про смертельну ДТП на Сумській у Харкові, етапований до колонії на Полтавщині.