У одному з сіл Львівщини знайшли труп, зашитий у мішок. З відповідним повідомленням у Стрийський відділ поліції 31 серпня звернувся голова одного з сіл області.

Як повідомляють у поліції, у будинку 58-річного чоловіка знайшли труп жінки, який було зашито у мішок. Як встановили правоохоронці, нею виявилася 37-річна мешканка цього села, яка більше двох тижнів вважалася зниклою безвісти.

Також слідчо-оперативна група виявила на подвір'ї будинку тіло власника зрізаною раною шиї та закривавлену косу, що лежала поряд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У поліції відкрили два провадження: за фактом смерті жінки відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України, за фактом смерті чоловіка – за ч.1 ст.115115 (умисне вбивство) КК України з приміткою ʺсамогубствоʺ.

Зараз над тілами загиблих працюють судмедексперти. У поліції проводять досудове розслідування та встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, що в селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області 24-річний чоловік задушив дружину, яка перебувала на дев'ятому місяці вагітності.

Як повідомляв портал Знай.ua, озвірілий хлопець влаштував жорстоку розправу пенсіонерці

Також Знай.ua писав про те, що на Харківщині жінка придбала будинок з людськими кістками