Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові сталося криваве вбивство, яке забрало життя 46-річного місцевого мешканця. Чоловікові вкоротила віку власна дружина.

Як стало відомо, подружжя разом розпивали спиртні напої. В алкогольному запалі жінка почала сваритися з чоловіком, схопилася за ножа та нанесла два фатальні удари кухонним ножем. Від отриманих поранень та сильної крововтрати чоловік помер на місці.

Про скоєний злочин правоохоронці довідались через повідомлення, яке надійшло до Стрийського відділу поліції 21 серпня близько 19.00.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Співробітники поліції прибули на вулицю Дрогобицьку, де знайшли вбивцю - місцеву жительку 43 років.

Жінку було затримано у порядку ст.208 КПК України. У правоохоронних органах відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисниці тепер загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі за даним фактом проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що 23 червня 2018 року учасники угруповання "Твереза і зла молодь" атакували табір ромів поблизу Львова.

Як повідомляв портал Знай.ua, норвезький боєць змішаних єдиноборств (ММА) Роджер Буллман відняв життя у туриста з Великобританії Амитпала Сінгха Баджаджа на відпочинку на острові Пхукет в Таїланді.

Також Знай.ua писав про те, що після сварки з дружиною чоловік підпалив себе