Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні, 4 вересня, о 14:00 Сергій Князєв має представити нового начальника Нацполіції Львівської області. Обранцем став 38-річний Василь Віконський.

Василь Віконський - колишній беркутівець, якого звільнили під час атестації. Потім він звернувся до суду, рішенням якого його поновили.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У спецпідрозділі "Беркут" Василь Віконський з 2003 року: займав різні посади, серед яких і старший сержант, і капітан. З березня 2014 року став заступником командира роти "Беркуту". 3 1 грудня 2014 року Василь Віконський обіймав посаду заступника начальника УМВС з громадської безпеки, а з листопада 2015 року – заступника начальника ГУ НП в Івано-Франківській області.

До цього дня Віконський був очільником ГУ НП Хмельниччини.

Нове призначення викликало резонанс серед львів'ян та спротив серед активістів. У зв’язку з призначенням колишнього беркутівця громадські угруповання анонсували акцію протесту під будівлею Нацполіції.

Дехто з активістів висловлює негативні відгуки: "Як на мене – це призначення жорсткий тролінг Львівщини. Знаючи відношення львів’ян до "Беркуту" – призначати беркутівця керівником – це 80 левел!"- зазначила Наталія Шелестак.

Нагадаємо, що генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив з займаної посади прокурора Одеської області Олега Жученко

Як повідомляв портал Знай.ua, глава вінницької поліції Юрій Педос особисто представив нових керівників Ямпільського та Томашпільського відділень

Також Знай.ua писав про те, що у поліції Львівської області буде новий начальник. Про відповідне призначення повідомили у ГУ НП у Львівській області.