Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Учні загальноосвітніх навчальних закладів тепер матимуть можливість їздити безкоштовно громадським транспортом. Таке право їм надали у Львівській міськраді.

Сесія з цього приводу відбулась ще в квітні 2018 року. Ухвалою № 3289 "Про встановлення пільгової вартості проїзду для дітей (учнів) шкільного віку" від 19 квітня 2018 від 2 вересня 2019 року школярам надано право на безкоштовний проїзд в автобусних маршрутах загального користування за умови пред’явлення учнівського квитка або іншого документа, який посвідчує статус школяра.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Безкоштовно діти зможуть їздити увесь навчальний рік окрім періоду літніх канікул. Тож батьки можуть зітхнути з полегшенням та зберегти сімейний бюджет.

Нагадаємо, що до 2 вересня учням і їх батькам, а також вчителям чиновники підготували кілька нововведень

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ скували кілометрові затори, водії «засмагають» по півгодини

Також Знай.ua писав про те, що перша леді України Олена Зеленська не залишилася осторонь і розповіла, як у неї проходить цей день.