У Стрию Львівської області сталась аварія, яка забрала життя маленької дитини, повідомляє портал “УРА-Информ”.

Як повідомляється, 60-річний мешканець Моршина за кермом мікроавтобуса “Volkswaen T5” збив батька та двох дітей. Усі троє були доправлені до реанімації, де згодом чотиримісячний хлопчик від отриманих травм помер. В дворічної дівчинки діагностовано струс мозку та поранення на обличчі, а в її батька — черепно-мозкова травма та інші ушкодення.

ДТП
ДТП

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів затримали водія, який скоїв наїзд. Наразі встановлюються причини та обставини аварії.

Нагадуємо, що в передостанній день літа на Львівщині працівник прокуратури вчинив бійку в одному з ресторанів.

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 серпня о 2:00 до поліції Львова на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про побиття з пограбуванням.

Також Знай.ua писав про те, що 28 серпня в селі Нерубайське Біляївського району Одеської області вбито виховательку дитячого садка.