Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові чоловік напідпитку завив на себе у поліцію.

28 серпня о 2:00 до поліції Львова на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про побиття з пограбуванням. Чоловік, який телефонував, розповів, що у нього вкрали сумку та телефон та гроші, при цьому жорстоко побили. Прибувши на місце виклику на вулицю Володимира Великого, правоохоронці виявили зазначені предмети у заявника, розбою над ним ніхто не коїв.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як виявили співробітники правоохоронних органів, заявник був у стані алкогольного сп'яніння, свій вчинок вмотивувати він не зміг.

У поліції чоловікові винесли постанову за статтею 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик). Чоловікові 46 років, його чекає адміністративна відповідальність.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку

Як повідомляв портал Знай.ua, четверо ромів увірвалися до будинку бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали та жорстоко побили

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.