Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ментальність українців часто межує з невихованістю, а то й зневажливістю, особливо коли хтось досяг певних висот та поводить себе зухвало.

Обурливий випадок посадової вседозволеності стався на Львівщині.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У смт Красне Львівської області працівник місцевої прокуратури підняв руку на офіціанта. Чоловік відпочивав у одному з кафе селища. Ймовірно, щось йому не сподобалось, коли до нього підійшов офіціант.

Працівник прокуратури розлютився і вдарив офіціанта два рази, після чого залишив приміщення закладу.

Що послужило такій агресії, наразі не повідомляється. Офіціант звернувся до правоохоронних органів, де по даному факту відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Нагадаємо, що Ульріх образив 31-річну жінку і зажадав повернути 600 євро, які він заплатив їй за послуги

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 серпня о 2:00 до поліції Львова на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про побиття з пограбуванням.

Також Знай.ua писав про те, що 28 серпня в селі Нерубайське Біляївського району Одеської області вбито виховательку дитячого садка.