Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львівський депутат Ігор Дякович на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив, що на відомому у місті пам'ятнику Степану Бандері намалювали емблему Радянського Союзу.

До світлини депутат додав допис: "Чим займається поліція??? Львів!!! Шок!".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пам'ятник лідерові Організації українських націоналістів (2003-2007) встановили на вулиці що названа на його честь з 1992 року. Вулиця є однією з основних магістралей, сполучає центр міста з залізничним вокзалом. Автори монумента — скульптор Микола Посікіра та архітектор Михайло Федик.

Комплекс із бронзової скульптури та тридцятиметрової стели розташовані поряд із церквою Ольги та Єлизавети та перед колишнім кінотеатром "Дзвін". Раніше тут розміщувався базар Ґрьодлів із кінотеатром "Ґражина", знищена будівля якого була розібрана після Другої світової війни. Протягом радянського періоду цю територію займав сквер.

Нагадаємо, що у Запоріжжі невідомі познущалися над меморіальним комплексом Скорботної Матері.

Як повідомляв портал Знай.ua, фотограф вирішив зняти на камеру скульптуру, яка розташована над мерією Одеси.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці поламали одну із лавочок на вулиці Замостянській. Ці лавки, зазначають містяни, встановили цьогоріч у рамках реконструкції.