Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили про смерть учасника АТО капітана Божко Владислава Борисовича.

Владислав Божко бровся з хворобою та не переміг. Він помер на 27 році життя.

Капітан Божко Владислав Борисович був військовослужбовцем Перемишлянського районного військового комісаріату.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко висловив щирі співчуття близьким: " Висловлюю щирі співчуття дружині та батькам померлого офіцера. Усім серцем розділяємо з Вами сум і горе втрати".

Львівська обласна державна адміністрація також співчуває близьким та родичам померлого капітана.

Нагадаємо, що Зеленський вшанував пам'ять загиблих за Україну військовослужбовців

Як повідомляв портал Знай.ua, заслужена артистка Росії Людмила Мальцева померла у віці 69 років

Також Знай.ua писав про те, що 25 серпня, в неділю, стало відомо, що після обстрілу терористами Донбасу загинув герой ВСУ, службовець 35-ї бригади Морської піхоти - Віталій Собко.