Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Два райони у місті Львів планують сполучити між собою новим тунелем. Відповідний тендер на проектування оголосили у липні цього року у "Львівавтодорі".

Новий тунель має проходити під залізничними коліями станції Клепарів. Він стане частиною нової вулиці на Левандівці, що сполучатиме Суботівську та мікрорайон Рясного.

Орієнтовна довжина вулиці становитиме 2,5 кілометри. Проїжджу частину облаштують велодоріжками, хідниками, зупинками громадського транспорту, прокладуть новий асвальт, тролейбусні мережі та встановлять освітлення. Також мають реконструювати мережі прилеглих вулиць та висадити дерева.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Через широкий спектр робіт будівництво розділили на два проекти, які будуть виконувати різні фахівці. Виконати проект тунелю мають до кінця березня 2020 року.

Збудувати вулицю планують до 2024 року, оскільки вона входить у Стратегію розвитку Рясного. Нова вулиця має розвантажити вулицю Шевченка та дати можливість сполучити мікрорайон Рясне, Рясне-2 з центром Львова за допомогою громадського електротранспорту.

Нагадаємо, що наступного року над вулицею Кривоноса у Львові височітиме новий пішохідний міст.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові ввели нові стандарти на планування ліфтів у новобудовах

Також Знай.ua писав про те, що у столиці приватний підприємець найняв на роботу на будівництві 17-річного хлопця, який незабаром загинув в результаті зсуву бетонних блоків.