Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині було викрито підпільних цех з виробництва підробного алкоголю сумнівної якості.

Співробітники служби безпеки україни припинили діяльність підпільної організації з виробництва неакцизного алкоголю. До неї входило вісім місцевих жителів, що вели свою незаконну діяльність у гаражах, складських та господарських приміщень.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час обшуків вказаних приміщень співробітники СБУ виявили спирт невідомого походження і готову до реалізації продукцію на суму понад мільйон гривень, яку було вилучено. Також було знайдено і вилучено купажні ємності та підробні акцизи.

Підпільники налагодили циклічне виробництво підробної горілки та реалізовували незаконний товар.

Нагадаємо, що у вересні українцям доведеться більше платити за молоко та молочні продукти.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині люди їздили маршруткою сидячи на дерев'яних стільцях

Також Знай.ua писав про те, що Парубій заявив, що у Верховній Раді проводять слідчі дії, заблокували запуск сенсорної кнопки для голосування