Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Турківщині затримали винахідливого перевізника, який замість надійно украплених на підлозі сидінь встановив звичайні дерев'яні стільці у своєму авто. До того ж, перевізник не мав жодного дозволу на пасажирські перевезення.

Проводячи заходи державного контролю, 23 серпня, у місті Турка , працівники “Укртансбезпеки” у Львівській області, Патрульної поліції, Львівської ОДА склали протокол за ст. 164 КУпАП (це відсутність ліцензії на здійснення перевезення пасажирів, тобто «нелегальне» перевезення пасажирів).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пасажирів, до того ж, возили на дерев'яних стільцях у салоні, без ліцензії на перевезення.

Перевізнику загрожує штраф в розмірі від 17 до 34 тисяч грн.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив засновник ГО "За якісний транспорт" Святослав Товстига. У своєму дописі він висловив тривогу про безпечність місцевих жителів та відсутність у них інстинкту самозбереження.

Нагадаємо, що у Запоріжжі на поліцейського пасажири накинулися: «Занадто багато говорив і робив зауваження водієві.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві анонсували подорожчання проїзду на ще одному маршруті

Також Знай.ua писав про те, що популярна та одна з найдоступніших в Україні авіакомпаній Wizz Air оновила свої тарифи та пропонує пасажирам ще більше доступних рейсів на різні напрямки.