Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

23 серпня у місті Турка працівники "Укртрансбезпеки" проводили державний контроль пасажироперевезень та затримали нахабного водія, який нелегально займався пасажироперевезеннями. До того ж у перевізника в салоні були відсутні безпечні сидіння для пасажирів. Замість них на підлозі автомобіля стояли звичайні дерев'яні стільці.

Патрульна поліція затримала порушника та склала протокол за ст. 164 КУпАП ( відсутність ліцензії на здійснення перевезення пасажирів, тобто "нелегальне" перевезення пасажирів). За даним фактом відкрито провадження, перевізник буде змушений заплатити штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч грн.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Саме таку новину висвітлив на своїй сторінці у Фейсбук засновник ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига.

Він був щиро здивований безпечністю турських пасажирів, які здатні терпіти такий оригінальний "сервіс".

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко повідомив, що рух швидкісного трамваю Борщагівської гілки запустять вже на початку осені.

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Дніпра заявив, що раніше неодноразово попереджав про неминучість подібного інциденту

Також Знай.ua писав про те, що вінницькі журналісти вирішили провести експеримент та дослідити яка температура в салонах громадського транспорту.

https://www.youtube.com/watch?v=kOZPwLbc5EE