Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поліція Львова розшукує особу, яка залишила заряджений гранатомет у вестибюлі готелю "Львів". Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Небезпечну знахідку виявив швейцар даного готелю. Підозрюючи, що це зброя, саме він і викликав на місце правоохоронців. Патрульні пітвердили його побоювання. Як виявилось, це був гранатомет із боєздатним зарядом всередині. Мешканців готелю під час операції не евакуйовували.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У поліції даний випадок кваліфікують як теракт. З'явились дані, що в ніч на 27 серпня з такої ж зброї стріляли у Києві по офісу компанії "Мостобуд". Власник компанії є також і власником готелю у Львові.

Нагадаємо, що у Львівському готелі знайшли заряджений гранатомет

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі вночі прогримів сильний вибух - люди налякані, згоріла навіть побутова техніка.

Також Знай.ua писав про те, що в ніч на 27 серпня на вулиці Електриків у Києві зловмисники підпалили мікроавтобус, в якому було четверо людей.