Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львівська прокуратура №1 наразі контролює хід досудового розслідування терористичного акту, що відбувся сьогодні вночі у готелі "Львів".

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили, що близько 2:40 ночі у вестибюлі готелю "Львів" було виявлено предмет, схожий на гранатомет РПГ-22. При докладному огляді співробітники Галицького відділу поліції міста знайшли всередині бойовий снаряд, який був придатний до вибуху.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поліція кваліфікувала випадок за ч.1 ст. 263 Кримінального Кодексу України ( "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами"), а також додатково як терористичний акт через сворення невідомою особою реальну небезпеку для життя і здоров'я людей і ймовірність завдання значних матеріальних збитків.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, яке наразі планують передати до слідчого відділу Управління СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, що на Близькому Сході знову відбуваються випадки загострення арабо-ізраїльського протистояння.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилися докази того, що італійці воюють на боці путінських бойовиків проти України

Також Знай.ua писав про те, що співробітники СБУ викрили злочинну схему фінансування "ДНР"