Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львів'янам слід продовжувати грітися під теплим фронтом, який тримається над областю вже цілий тиждень. Тож сміливо готуйте канапки та гайда з близькими на природу насолоджуватися вихідним днем.

Нічна температура 26 серпня триматиметься на позначці у 19 - 20 градусів за Цельсієм.

Вдень небо буде безхмарним, а стобчик термометра показуватиме плюс 26 - 29 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

вітер сьогодні південно-східний зі швидкістю 3 - 4 метри за секунду з невеликими поривами.

Сьогодні, 26 серпня, в Україні традиційно відзначають день шахтаря. Офіційно День шахтаря був встановлений Президентом України Леонідом Кравчуком, Указом № 304/93 від 16.08.1993 р.

26 серпня вшановується пам’ять святителя Тихона, Задонського чудотворця. Наші пращури у цей день прибирали у сараях і погребах, щоб до зимових сховищ не пристала осіння гниль. Спостерігали у цей день за горобиною: якщо цвітіння горобини пізнє, можна очікувати довгої і теплої осені.

Нагадаємо, що вночі у Харкові небо було ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня.

Як повідомляв портал Знай.ua, найважливіші новини, які не можна пропустити

Також Знай.ua писав про те, що пожовкле листя 26 серпня натякатиме на близьку осінь