Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

21 серпня близько 19:00 у Львові на вулиці Дрогобицькій сталася сімейна перебранка, внаслідок якої помер чоловік.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, співробітники Стрийського відділу поліції встановили, що 21 серпня за згаданою адресою чоловік і жінка вживали спиртне. В ході сімейного вечора між подружжям виник конфлікт, під час йякого жінка схопилася за кухонний ніж та двічі вдарила чоловіка. Постраждалий помер на місці злочину від значної втрати крові.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі вбивці загрожує від семи до п’ятнадцяти років тюремного ув'язнення.

Правоохоронці проводять досудове розслідування, жінку затримано в порядку ст.208 КПК України.

Нагадаємо, що у Харкові п’яний пасажир метро приставав до працівників та поранив копа

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі на вулиці Океанськькій 52-річний чоловік вдарив ножем свою 48-річну дружину.

Також Знай.ua писав про те, що у ніч на 20 серпня, близько 23:00, у Києві сталася перестрілка,яку на Голосіївській площі влаштували дві групи невідомих.