Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Обурливий випадок тотальної байдужості інстанцій стався у Львові. Люди застрягли у ліфті і просиділи там сім годин без допомоги.

У новобудові на вулиці Кульпарківській у Львові між поверхами застряг ліфт через відключення електроенергії о 10-й ранку.

У приміщенні дротоходу на той час знаходилися місцеві жителі та собака.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Стривожені жителі почали телефонувати у всі можливі інстанції благаючи про порятунок, але всюди відхрещувались та не хотіли брати на себе таку відповідальність. У мерії відповіли відмовою, а "Львівобленерго" відповів, що відключеннябуло плановим і про нього попереджали.

Нерви постраждалих не витримали і вони звернулись до правоохоронних органів.

У поліції в свою чергу зателефонували в рятувальну службу і швидку. Рятувальники негайно виїхали на виклик, але звільнити полонених так і не змогли. Під час рятувальної операції одній із жінок у ліфті стало погано, тож медики через щілину в дверях передавали їй ліки.

Врешті врятувати людей вдалося "Львівобленерго", які о 17:00 відновили електропостачання і двері ліфту відкрилися.

Нагадаємо, що на Львівщині 4-річна засунула пальчик у отвор на стільці та не змогла сама витягнути

Як повідомляв портал Знай.ua, співробітникам служби порятунку, поліції і Нацгвардії минулого тижня довелося неабияк потрудитися

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпровському районі Києва на Русанівській затоці, що знаходиться за адресою вулиця Русанівська Набережна, 12, чоловік застряг у болоті.