Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В місті Жовкла Львівської області чотирирічна дитина з дитячої цікавості засунула пальчик до конструкції металевого стільця та не змогла самостійно вивільнитися.

Пресцентр ДСНС повідомив, що рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій вивільняли з полону пальчик 4-річної дівчинки, який застряг у отворі на металевому стільці.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Виклик про допомогу надійшов від батьків крихітки.

Прибувши на місце, рятувальники разом з батьком дитини, скориставшись гравіювальним інструментом та іншими підручними інструментами. Під час складної процедури кисть руки дитини поливали водою, аби нагрітий метал не пошкодив шкіру.

Батьки щиро подякували співробітникам рятувальної служби за допомогу.

Нагадаємо, що підступне море ледь не вбило відпочиваючих в Кирилівці: люди боролися за своє життя прямо на хвилях.

Як повідомляв портал Знай.ua, 19 серпня, о 22:20, на вулиці Суворова почалася пожежа в п'ятиповерховому будинку.

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині оголошено про високий рівень пожежної небезпеки