Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цього року кожного дня з лікарень Львівщини надходять повідомлення про госпіталізацію людей з укусами отруйних змій. Лікарі збиваться з ніг, борячись із загрозою.

Цього разу постраждала дитина. Наразі вона у важкому стані.

У прес-службі ДСНС Львівщини повідомили, що 21 серпня о 16:20 на 12-річну дівчинку напала отруйна змія та вкусила її в гомілку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дівчинку негайно доправили в реанімаційне відділення Турківської центральної районної лікарні. Медики кваліфікують її стан як важкий та докладають всіх можливих зусиль для його полегшення.

Потерпіла 2007 року народження, мешкає у селі Ластівка Турківського району Львівської області.

Нагадаємо, що у Департаменті з питань цивільного захисту населення повідомили про два чергових випадки отруйних укусів.

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці Харківської області викрили склад, де зберігалась контрафактна продукція

Також Знай.ua писав про те, що у департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА розповіли, як розпізнати і які перші симптоми отруєння кавуном.