На залізничному вокзалі люди сплять просто під ногами в пасажирів, повідомляє портал “Вголос” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, один з активістів виклав у соціальних мережах фотографію невідомого чоловіка, який спить на підлозі в будівлі львівського вокзалу.

Я звичайно розумію, що Львів це дуже європейське місто, де бомжів миють керхером ,велоурбаністи вимагають ліквідації...

Geplaatst door Ігор Харачко op Donderdag 15 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дописувачі у коментарях порадили викликати соціальні служби, а деякі розповіли про те, що на перонах вокзалу бачили сплячих ромів.

Нагадуємо, що в середу під Києвом загорівся локомотив, що вів вантажний потяг.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Вінницькій області під час руху загорівся пасажирський потяг, що курсував за маршрутом "Гайворон - Рудниця".

Також портал "Знай.uа" писав, що в електропотязі сполученням Лосєве - Граково біля залізничної станції "Ковиловий" у Чугуївському районі Харківської області сталася пожежа.