Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно умережу потрапили фотографії занедбаного готелю В Трускавці. Їх виклав на своїй сторінці офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).

Ці світлини викликали гаряче обговорення серед користувачів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сам автор посту прокоментував: "Мальовничі місця в Трускавці нагадують Чорнобиль. Коли в цьому санаторії відпочивали сотні людей, а зараз…"

Люди припускають, що місця відпочинку закриваються через байдуже ставлення влади до туристичного бізнесу в Україні.

Більшість санаторіїв тримається на путівках, які людям видають у профспілках країн СНГ. Але перспектива досить сумна, і , без вагомих внесків, український туризм може прийти до повного занепаду.

Нагадаємо, що у суботу, 17 серпня, близько 14:00 в селі Стрілкове Генічеського району потонула дівчинка 6-7 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти кажуть, що в 2019 році великого потоку туристів на українських курортах не спостерігається.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінницю з майстер-класом, “як не приспати туриста на екскурсії” завітав відомий на всю Україну блогер та екскурсовод з Чернігова, Ервін Міден.