Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно вулицями Львова бігав неадекватний та агресивний чоловік, що кидався на перехожих, бігав вулицею, кричав та непристойно лаявся.

Інцедент трапився у проїзді Крива Липа. До співробітників поліції надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка, що бігав вулицею та поводив себе зухвало і нахабно.

Велопатрульні негайно виїхали на виклик і побачили вищеназвану особу, що невпинно зачіпала перехожих.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після того, як прозвучала погроза про розправу, правоохоронці затримали його. До цього чоловік на жодні попередження не реагував.

30-річний порушник був запідозрений у вживанні наркотичних речовин. До нього застосували поверхневу перевірку і виявили таблетки невідомого походження.

Патрульні викликали експертів, які передали пігулки на експертизу. Самого ж правопорушника було передано слідчим органам.

Нагадаємо, що посеред Львова трапився випадок досить інтимного характеру: вулицями міста розгулював голий чоловік.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати із Запоріжжя опинилася в центрі міжнародного скандалу: жінка «викрала» свою дочку і вивезла в Україну.

Також Знай.ua писав про те, що працівники поліції Вінниці затримали 23-річного правопорушника, який викрав автомобіль ВАЗ-21053, - інформує ГУ НП у Вінницькій області.